Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katie Price (45) se proslavila v britských reality show. Především tím, že se ráda předvádí. Obzvlášť hrdá je na své silikonové vnady, které s oblibou vystavuje na odiv na veřejnosti.

Tentokrát své vylepšené proporce nacpala do prosvítajícího modelu. Fotografům se tak naskytl pohled na její bradavky, protože podprsenku tato nestyda nechala doma. Katie si momentálně užívá chvilky volna na Mallorce.

Pětinásobná mamina má za sebou tři neúspěšná manželství, ale na nedostatek nápadníků si nemůže stěžovat. Momentálně randí s o deset let mladším přítelem Krisem Boysonem (30) a užívá si, že je o ni neustále zájem.

Místo vystavování ňader by se ale raději měla věnovat svým dětem. Obzvlášť její autistický syn Harvey (16) potřebuje velkou pozornost. Nedávno Katie v jednom televizním pořadu dokonce prohlásila, že chlapcovo chování přestává zvládat a nejspíš ho bude muset dát do ústavu.

„Začínám zvažovat, že možná bude muset do ústavní péče a brát si ho budeme jen na víkendy,“ nechala se slyšet plastická kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám