Hlavní obsah
Článek

Po vyhlášení Miss Czech Republic se nám nejmladší finalistka soutěže trochu ztratila z hledáčku. Není divu. Rozkošná blondýnka Denisa Czervoniaková má teď trochu jiné starosti. Za dva týdny ji čeká maturita, takže si kvůli učení dala pauzu od společenských akcí i modelingu.

Výjimku ovšem udělala na finále soutěže Dívka roku. Tu totiž před čtyřmi lety vyhrála, takže si přišla zavzpomínat na "staré časy", které ji vlastně do světa módy přivedly. "Tehdy jsem si celou soutěž naprosto užila a do dneška mám krásné vzpomínky. Byla jsem moc ráda, že jsem byla pozvána usednout do poroty a viděla to, tentokrát bez nervozity, z té druhé strany," svěřila.

"Modelingové nabídky dostávám, ale spíš se teď soustředím na školu. Maturita je pro mě momentálně hlavní priorita, ale jsem otevřená modelingovým příležitostem," doplnila Denisa, která se na finále vyfikla do mini s obřím dekoltem.

Muže jím ale upoutat nechtěla. "Už tři roky mám přítele, dnes mě i doprovází, jenom usednul jinde v publiku. Jsme furt spolu a jsem za něj ráda, ve všem mě podporuje, nežárlí a je rád, že mi to sluší," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám