Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujete originální módní kousky, za kterými se lidé na ulici obdivně ohlížejí? A chcete být neustále trendy? Právě teď přichází ideální čas pro malou (nebo klidně velkou) změnu ve vašem šatníku. Na e-shopu mode.cz se totiž objevily exkluzivní nadčasové kousky z nové kolekce Tommy Hilfiger a Calvin Klein, které vám zkrátka budou slušet. Už víte, čím si uděláte radost?

Elegantní Calvin Klein mikina již za 2 690 Kč!

Foto: mode.cz
Více

Foto: mode.cz

Komerční sdělení

Calvin Klein je zkrátka klasika. Tuto mikinu si oblíbíte díky jejímu extrémně příjemnému materiálu – přeci jen se jedná o stoprocentní bavlnu. Její jednoduchost zvýrazňuje pouze typické stylové logo, které se na metalickém základu stane nepřehlédnutelným. A na svůj nový kousek nebudete muset dlouho čekat – na mode.cz jej totiž mají skladem.

Chcete být IN? Vsaďte na tričko s logem!

Foto: mode.cz
Více

Foto: mode.cz

Komerční sdělení

Bez dobře padnoucích triček bychom se neobešli. Tento kousek z nové kolekce Tommy Jeans vám dokonale padne, ať už jej zkombinujete s úzkými džíny nebo vsadíte na sukni. Hlavní roli zde hraje vyšívané logo, které zaručeně upoutá pozornost. Jedná se zkrátka o sázku na jistotu, s níž rozhodně nešlápnete vedle.

V chladnějších večerech vám přijde vhod!

Foto: mode.cz
Více

Foto: mode.cz

Komerční sdělení

Moderní, elegantní a nadčasová. Tak přesně taková je nová mikina z kolekce Tommy Jeans, která se pyšní typickým logem této značky. Unosíte ji jak při večerních posezeních pod širým nebem, tak i v podobě slušivého kousku do práce. Outfit dolaďte jednoduchými džínami, stylovým batůžkem a teniskami a vyrazte do města.

Ultra pohodlné šortky? My říkáme ano!

Foto: mode.cz
Více

Foto: mode.cz

Komerční sdělení

Tento sportovnější střih šortek z dílny Tommy Hilfiger se opět vrací do módy. A proč taky ne? Překvapí vás, jak příjemný a pohodlný kousek to je. Můžete díky němu dát vyniknout svým bronzově opáleným nohám. Stačí šortky zkombinovat s jednoduchým tričkem nebo topem a raz dva máte outfit ideální pro jarní nebo letní procházku.

Vzdušné šaty budou ideální pro letní toulky městem

Foto: mode.cz
Více

Foto: mode.cz

Komerční sdělení

K létu neodmyslitelně patří lehké kousky, ve kterých vám nebude příliš horko a zároveň se v nich budete cítit elegantně a žensky. A přesně proto Tommy Hilfiger přichází s těmito šaty, které si v parných měsících určitě oblíbíte. Jsou ze stoprocentní bavlny, příjemné na dotek a díky svému volnému střihu dokonale vzdušné. Už se vidíte, jak v nich společně se sandálky, slaměným kloboukem a drobnou kabelkou kráčíte po rozpálené promenádě?

Další články

Načítám