Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je teda překvapení. Se zpěvačkou Darou Rolins (51) se poslední rok a půl osud rozhodně nemazlil. Má za sebou rozchod se svým partnerem a s následky nešťastné nehody, při které zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl, se potýká dodnes. Podle nejčerstvějších informací se však karta začíná obracet.

Dara Rolins našla po měsících strádání novou lásku. A našla opět v hudební branži. Podle dobře informovaného zdroje je jejím milým již několik týdnů rapper Rytmus. „Jsou spolu už pár týdnů, jiskra mezi nimi přeskočila nedávno na jedné oficiální akci. Zatím žijí odděleně. Dara je po dlouhé době zase šťastná a v očích má zase pověstné plamínky,“ řekl Super.cz zdroj, který si nepřeje být jmenován.

Začínající vztah dvou hvězd tuzemského šoubyznysu nepřímo potvrdila i zpěvaččina manažerka Eva Skallová. „Soukromé záležitosti Dary nebudu vůbec komentovat. To mi nepřísluší. Oba dva jsou svobodní a dospělí lidé, kteří mají nárok na soukromí,“ uzavřela Skallová. Sdílná byla nakonec i samotná Dara. "Z respektu ke všem, kterých se to více či méně týká, nechci nic komentovat," vzkázala čerstvě zamilovaná Dara Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám