Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto bude pro Kristýnu Janáčkovou částečně pracovní, neboť bude hrát na letní scéně Studia 2 představení Brouk v hlavě, ale zároveň ji čeká velká zahraniční cesta.

„Chystám se na tři týdny do Tibetu. Jedno z mých přání je strávit minimálně čtyři dny s mnichy v klášteře. Taky bych chtěla ale s krosnou na zádech chodit po horách a přespávat, kde to půjde,” říká herečka, které bude dělat společnost v Asii její partner Michal Škrabák.

„Tam se asi ukáže, jak pevný je náš vztah. Oba se na to nesmírně těšíme,” uvádí. Syn páru Luise Frederick zůstává v Češku. „Ten ještě s námi nebude cestovat do Tibetu. Bude u mé rodiny na Valašsku. V létě s ním ale určitě ještě vyrazíme někam k moři,” slibuje si Janáčková.

Janáčková, která má za sebou již cestu do Santiaga de Compostela, nebo po bosenských pyramidách, díky cestování objevuje své skryté stránky. „Je to cesta, abych se vnitřně probouzela. Chci poznat zemi a své limity. Očekávám, že to budou šílené podmínky, ale já jsem Valaška, tak se toho nebojím,” slibuje si Kristýna Janáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám