Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pouhý měsíc se Andree Košťálové významně změní život. Z reportérky primáckého Top Staru a moderátorky Sport Staru se co nevidět stane paní Andrea Antony. Přípravy na velký den jsou tedy v plném proudu.

Andrea se prý snažila všechny podstatné věci zařídit s dostatečným předstihem, snoubenci ale kupodivu na poslední chvíli nechali výběr tak zásadní věci, jako jsou snubní prstýnky. „Hrozně dlouho jsem byla v klidu s tím, že je času dost, ale přiznávám, že jak jde do tuhého, začínám mít nervy! Naštěstí už jsme vybrali prsteny, což byla dlouhou dobu opomíjená položka na svatebním seznamu. Nakonec jsme se vydali po vyšlapané cestičce mojí družičky z Odpoledních zpráv na Primě Moniky Leové (32) a vybrali si ve stejném zlatnictví," prozradila reportérka Primy.

Na rozdíl od své moderátorské kolegyně si ale Andrea vybrala prsten celý z briliantů inspirovaný noční oblohou. Její nastávající šel naopak do klasiky v podobě lesklého kroužku z bílého zlata. „Výběr prstenů je jedna z mála věcí, na které se při plánování svatby podílím, jinak to Andy zvládá s pomocí koordinátorky Sabiny Kvak úplně sama. Na mě bylo rozhodnout to nejdůležitější, jaké se bude v náš den D pít pivo," smál se budoucí ženich Martin.

Do výběru svatebních šatů měla Andrea v plánu pustit se s větším předstihem, ale překazila jí to vyšší moc. Moderátorka Sport Staru si je nechává šít u módní návrhářky Terezy Sabáčkové, která měla od listopadu půlroční pracovní pauzu po narození syna. „Ráda bych vám řekla, jaké šaty obléknu, ale zatím jsme ve fázi tvoření. Terezka mě ale ujišťuje, že stíháme, a má mou naprostou důvěru. Žádný plán B není, takže to prostě zvládnout musíme! Zatím je jasno v tom, že budu v bílém, nebude chybět krajka, a hlavně se v nich bude dobře tančit. To byl můj základní požadavek," svěřila se Andrea. Podle slov návrhářky by se šaty měly došít týden před svatbou a nevěstě se prý alespoň do veselky neokoukají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám