Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češi si Turecko zamilovali, každý rok jich do země ležící na hranici mezi Evropou a Asií létá čím dál víc – nejen poznávat její orientální krásu, ale především relaxovat v místních špičkových hotelech. Proč si letos v létě užít letní dovolenou právě na tureckých riviérách? Těchto 5 důvodů vás přesvědčí!

Zábava na dosah

Více

Komerční sdělení

Chcete si přes den zacvičit v bazénu, projet se na velbloudech a pak prožít večer plný zábavy? Nemusíte udělat víc než pár kroků z hotelového pokoje. Rozmanitou zábavu svým hostům totiž turecké rezorty nabízejí přímo ve svých areálech. „Bohatý program je nachystaný nejen pro děti, ale i pro dospělé. Děti mají v oblibě akvaparky, lezecké stěny, herní koutky pro teenagery, dospělí zase ocení třeba malování na hedvábí, lukostřelbu nebo beach-volejbal, popisuje ředitelka portálu dovolena.cz Eva Sedlmajerová.

Hostina jako pro krále

Více

Komerční sdělení

Turečtí hoteliéři se snaží svým hostům splnit vše, co jim na očích vidí. A ke správné dovolené patří i kvalitní jídlo. Tím jsou turecké rezorty vyhlášené. „Naprostá většina našich klientů v posledních letech kupuje zájezdy s all inclusive konceptem stravování. A jídlo v tamních hotelech je opravdu skvělé a hlavně rozmanité, takže tak trochu ochutnáváte po celý den. Každý si v široké nabídce pokrmů najde to své, děti nedají většinou dopustit na přímo jim v restauraci vyhrazený koutek, maminky ocení i mixovanou stravu pro úplně ty nejmenší, dospělí pak vybírají z nabídky salátů, polévek, různě připravených mas i specialit připravovaných pro daný den“, shrnuje za dovolena.cz Eva Sedlmajerová.

Dokonalé pláže

Více

Komerční sdělení

Ačkoliv mají hotely vlastní velké bazény s atrakcemi, k letní dovolené prostě patří šumění vln a slaná voda. Ať už míříte v Turecku kamkoliv, můžete se spolehnout na dokonale čisté pláže. Jsou pravidelně uklízené a na většině jsou pro návštěvníky k dispozici lehátka a slunečníky zdarma. „Už při výběru dovolené zohledněte, jestli preferujete písečné nebo oblázkové pláže, v Turecku si totiž můžete vybrat z obou variant,“ říká ředitelka portálu dovolena.cz. Postavíte letos se svými dětmi písečné hrady nebo kamenné mohyly?

Co by kamenem, a něco, dohodil

Více

Komerční sdělení

Turecko je zemí rozkročenou mezi Evropu a Asii. Nabízí komfort a podmínky, na které jste zvyklí třeba z Řecka, zároveň má nádech orientu. Jako v pohádkách Tisíce a jedné noci si můžete připadat třeba na místních tradičních trzích plných vzácných koberců, šperků a koření. Cesta do Turecka přitom netrvá o moc déle než cesta vlakem z Brna do Prahy. Necelé tři hodiny a můžete si začít užívat orientální exotiku.

Dovolená pro každého

Více

Komerční sdělení

Pobřeží Turecka měří stovky kilometrů a každý si tak najde místo právě pro svoji vysněnou dovolenou. Ať už rodina s malými dětmi, pár, který touží po zábavě v luxusním rezortu, nebo parta přátel, která hledá sportovní vyžití, ať už je to tenis nebo golf. Ostatně golfové areály třeba v Beleku, jsou vyhlášené. „Turecko je prostě ideální místo pro dovolenou – kvalitní služby i zázemí za velice příznivé ceny. Vynikající poměr „cena/výkon“ ocení každý,“ shrnuje ředitelka portálu dovolena.cz Eva Sedlmajerová.

Další články

Načítám