Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z vystupujících a zároveň i porotkyní předávající ceny byla na finále soutěže Dívka roku také zpěvačka Tereza Mašková (28). Růžovovláska, která vyhrála v SuperStar a zaujala i v show Tvoje tvář má známý hlas, nás překvapila změnou image.

Růžové vlasy jí tedy zůstaly, ovšem podstatně kratší. "Nechala jsem se konečně ostříhat, a tím pádem ze mě spadlo půl kila chemlonu. Cítím se mnohem lépe a hlavně je na tom skvělé, že to sama učešu," pochvalovala si Tereza.

Věčné obarvování a odbarvování jí vlasy hodně poničilo. "Je to samozřejmě znát. Když už to tedy barvím, chtěla jsem pomoct vlasům aspoň tím, že jsem je ostříhala," vysvětlovala s tím, že barvu měnit nehodlá. Původně je Tereza hnědovláska, v rámci odbarvování vyzkoušela i blond, ale v té se necítila.

Prozradila i pár pracovních novinek. Spolu s kolegyní z Tváře Evou Burešovou (30) ji můžeme vidět i v divadle. Hraje v představení sopranistky, které režíruje Ondřej Sokol (52) v Činoherním klubu. "A také dokončuju nový singl, na který se můžete těšit na přelomu května a června. Točit se k němu bude i klip," uzavřela Tereza.

Udělala Tereza Mašková dobře, že se nechala ostříhat?
Krátké vlasy jí sluší a vypadjí zdravěji
5,5 %
Měla si nechat dlouhou hřívu
94,5 %
Celkem hlasovalo 875 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám