Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla vysoká, štíhlá a mladá. Před lety se i moderátorka Štěpánka Duchková (51) pokoušela o kariéru v modelingu. Ale nepodařilo se. Po letech už se této zkušenosti maminka dvou školáků směje, tehdy jí ale do smíchu nebylo.

"Hlásila jsem se jako manekýnka pro jeden obchodní dům. Šlo to docela dobře, dostala jsem se až do nejužšího výběru. Moje modelingová kariéra ale ztroskotala na tom, že nemám vůbec žádné taneční nadání. Tím myslím vůbec žádné, takže jsem nedokázala ani ladně podle hudby chodit po mole. Moje prkennost mě vyřadila," svěřila nám Štěpánka, která je jednou z patronek soutěže Muž roku.

"Kdybych měla děti ve dvaceti, což je biologicky naprosto reálné, chlapci by mohli být moje děti. Ale třeba se jednou přihlásí i ti moji kluci, jen musejí ještě pár let počkat. Tedy ne, že bych jim to vnucovala. Jsem zastáncem toho, že člověk má soutěžit jen v případě, kdy je aspoň nějaká pravděpodobnost výhry. Tak aby nedopadli jako já před těmi dávnými roky," smála se moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám