Hlavní obsah
Článek

Vyrůstali bez svých biologických otců a veškerou lásku a sílu jim dávaly jejich maminky. Podívejte se, které slavné muže opustil jejich otec.

Rodiče slavného rapera se rozvedli, když mu byly tři roky a poté ho vychovávala jeho matka Donda v Chicagu. Měli velice blízký vztah až do její náhlé smrti po zpackané plastické operaci v roce 2007.

Jay-Z (49)

Otec Adnis Reeves opustil jeho matku a tři jeho sourozence, když mu bylo 12 let. Od té doby se o ně starala jen jejich matka Gloria Carter.

Keanu Reeves (54)

Otec hvězdy Matrixu byl s jeho matkou pouze pár let a opustil rodinu, když byly malému Keanovi 3 roky. Naposled se viděli, když mu bylo 13 let. S matkou se často stěhovali a herec měl větší množství otčímů, jelikož jeho matka prožila několik krátkých manželství.

Otec opustil Pierce a jeho matku, když byl ještě malé dítě. Poté byl vychováván svou matkou May Smith až do čtyř let, v tom věku si ho do výchovy vzali jeho prarodiče. Matka se totiž odstěhovala do Londýna a syn se k ní vrátil až v 11 letech, kdy už měla nového manžela, který se stal jeho otčímem.

Jason Momoa (39)

Narodil se na Havaji, ale s matkou se později přestěhovali do Iowy. Za její výchovu je nesmírně vděčný a říká, že ho vychovávala silná a samostatná žena.

Gene Simmons (69)

Zpěvák a baskytarista skupiny Kiss, Gene Simmons, emigroval se svou matkou Flórou do New Yorku v osmi letech, přičemž jeho otec zůstal v Izraeli. Maminka mu zemřela v prosinci loňského roku ve věku 93 let.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

my mother

Příspěvek sdílený Gene Simmons (@genesimmons), Pro 14, 2018 v 2:04 PST

Reklama

Další články

Načítám