Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V únoru vstoupila do klubu padesátnic a stále se může pochlubit výstavními křivkami. Jennifer Aniston (55) patří k nejobdivovanějším hollywoodským herečkám, přesto je momentálně bez partnera.

Představitelka Rachel z kultovního sitcomu Přátelé má za sebou dvě nevydařená manželství s neméně slavnými kolegy. Nevyšlo jí to s Bradem Pittem (60) ani s Justinem Therouxem (52). Jennifer ale po zklamáních nezatrpkla. Není přece vyloučeno, že ten pravý na ni teprve čeká.

„Upřímně řečeno, nemám na randění čas. Poslední dobou jsem byla hodně vytížená natáčením. Pokud se má něco stát, přijde to. Není to o tom, že bych někoho cíleně hledala,“ prozradila pro americký Harper´s Bazaar, na jehož stránkách se objevila dokonce i nahoře bez. I když si ňadra zahalila rukama, jde o mimořádně žhavý materiál.

Herečka momentálně slaví úspěch s filmem Murder Mystery a vyhlíží novou lásku. Dobře ví, že soukromý život nefunguje jako předepsaný scénář. „Až se nějaká láska opět objeví, nebudu se jí bránit. Netvrdím, že mám všechno za sebou a nemůže to přijít znovu. Nikdy jsem nic neplánovala, žiju si po svém. Vše, co jsem prožila, byla moje volba. Ať už mám za sebou cokoliv, nikdy jsem se neuzavřela před světem a novými příležitostmi,“ tvrdí Jennifer

A jaké by měl mít její vyvolený vlastnosti? „Měl by mít smysl pro humor, sebevědomí a zároveň pokoru, být laskavý a velkorysý. A taky je důležité, aby se obklopoval podobnými lidmi,“ popsala muže svých snů sexy padesátnice.

Reklama

Další články

Načítám