Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Účast na prestižním Met Gala v New Yorku vyžaduje specifický dress code. Letošním tématem byla „přehnaná móda“, takže se celebrity předháněly v tom, kdo předvede extravagantnější róbu. Fantazii se opravdu meze nekladly.

V záplavě výstředně oděných hvězd byla nepřehlédnutelná zpěvačka Katy Perry (39). Popová diva už na koncertech a ve videoklipech oblékla ledacos. Jako lustr se ale předvedla poprvé. Tuto parádu má na svědomí módní značka Moschino. Model to byl ovšem značně nepraktický a je velmi nepravděpodobné, že by obstál jinde než na akci, kde je největším faux pas vypadat nenápadně a konzervativně.

Katy nepřišla na Met Gala se svým snoubencem. Herec Orlando Bloom (47) ji ani letos nedoprovodil. Nejspíš se obával toho, že by si ho vedle chodícího lustru nikdo nevšiml. Sotva by totiž svou partnerku překonal.

Zpěvačka v tomto outfitu samozřejmě nepřišla rovnou z hotelu. „Doinstalován“ musel být přímo na místě. Nedokončenou róbu tak před fotografy halila sakem. Na galavečeru kdekomu vrtalo hlavou, co se dělo, když si Katy musela odskočit na toaletu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám