Hlavní obsah
Článek

Herec a kaskadér Zdeněk Srstka (76) chytil na stará kolena druhou mízu a jeho o více než patnáct let mladší manželka Alenka nestačí zírat! "Manželské povinnosti si plní velmi svědomitě," přiznala Super.cz žena muže, kterého asi nejvíc proslavil monolog o kachnách ve filmu Rozpuštěný a vypuštěný. Podívejte se na video, kde herec i jeho choť o svém sexuálním životě hovoří.

Intimnosti s životní láskou Srstku evidentně baví a dvojice si jich užívá plnými doušky. "Teprve to začalo, ne? Nejlepší léta nejdříve přijdou," tvrdí zvesela bývalý obávaný filmový drsňák a bitkař. Jeho žena se prý nikdy nevymlouvá na to, že ji bolí hlava, ale také umí vtipně reagovat na jeho erotické choutky.

"Manželka je sluníčko, takový rozesmátý vtip. Když něco chci, má takové vkusné odpovědi: Nejsem chobotnice! Ale máme se pořád rádi," směje se Zdeněk Srstka, zatímco jeho manželka potvrzuje, že žije se skutečným divochem. Na otevírací párty nákupního centra v bývalém říčanském lihovaru se dvojice neustále držela při sobě, vysílala na sebe zamilované pohledy a nepřestávala se usmívat. Jestli někdo říká, že láska v každém věku nekvete, Srstka s manželkou jsou důkazem opaku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám