Hlavní obsah
Článek

Věštěním budoucnosti se zabývám od dětství, neboť se to u nás dědí po ženské linii. Za dobu mého působení jsem zažila nepřeberné množství lidských příběhů a některé z nich mi natolik utkvěly v paměti, že bych se o ně ráda podělila se čtenáři. Myslím si, že by mohly některým z vás pomoci ve vašem životním rozhodování.

Jednoho dne mi zavolala paní Helena, která se dostala do vážné životní situace. Byl to typ ženy, která vyloženě žila pro manžela, rodinu a děti. Po 20 letech manželství se v jejím životě objevil člověk, který jí obrátil život vzhůru nohama.

Protože nikdy nebyla ten typ ženy, která by tyto věci vyhledávala, naopak je dokonce odsuzovala, byla tím natolik rozhozená, že nevěděla, jak dál se vším naložit. Ten nový muž, Jirka, který jí vstoupil do života, ji na první pohled nijak nezaujal. Byli kolegové v práci. Protože však byl vytrvalý, začali si dlouhé hodiny vyprávět a hodně dobře rozumět. Začaly mezi nimi proudit zvláštní nepopsatelné energie, které dodávají oběma smysl života. Čím více si to Helena zakazovala, tím to bylo naopak k Jirkovi silnější.

V manželství nebyla úplně nešťastná, ale také ani šťastná. To, že byl její manžel sobec a Helenku bral jako svůj majetek, do té doby vůbec neviděla a její přizpůsobování se úplně ve všem bral za samozřejmost. Její manžel byl náladový cholerik, podle jehož nálady se řídila Helenka i děti.

Když Jirka při odchodu z práce Helence podržel dveře, zůstala v úžasu, neboť něco takového nezaznamenala za celých 20 let manželství. Po měsíci se zamilovala do Jiřího z práce takovým způsobem, že se rozhodovala, jak dál, a v této době mi zavolala a prosila o výklad karet.

Po vyložení karet jsem jí řekla, že se s Jiřím museli potkat, protože byli partneři z minulých životů a že je jeho osudovou láskou. V kartách však ještě bylo, ať se více zajímá o svého muže. Helenka si však neuměla představit odejít od manžela, rozbít rodinu a dětem vzít tátu. Když jsem jí řekla, že pokud to neudělá, tak bude celý život litovat, odešla s pláčem domů. Po měsíci, navzdory svému srdci, ukončila svou velikou lásku s Jirkou.

Rok poté mi zavolala a řekla mi, že do smrti bude litovat, že nedala na karty. Byla v šoku, když jí manžel oznámil, že odchází k jiné ženě, kterou měl už dva roky. Jiří se mezi tím oženil a Helena zůstala s dětmi sama.

Věštěním budoucnosti se zabývám od dětství, neboť se to u nás dědí po ženské linii.

Vaše Barbara

Další články

Načítám