Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Selma Blair (46) bojuje s roztroušenou sklerózou a jako každý, kdo se někdy potýkal s nějakou nemocí, ví, že některé dny mohou být lepší a jiné zase hotovým peklem. Právě o takových dnech se rozpovídala na svém instagramovém účtu.

„Tady je pravda. Cítím se pekelně nemocná. Zvracím a všechno to ostatní, o čem se nehodí mluvit. Můj syn ode mě utekl pryč. Musím ho dostat do školy. Léčebné procedury si vybírají svou daň. Dostanu se z toho. Přejde to. Pro všechny rodiče, co mají nemocné děti a pozorují, jak je jim špatně z léčby, chápu vás. Jsem šťastná, že jsem to já, a ne moje dítě. Nedovedu si představit, že mi někdy bude dobře,“ sdílela u fotky, na které leží zničená v posteli.

Selma je maminkou syna Arthura (7), kterého má s bývalým partnerem Jasonem Bleickem. O své diagnóze informovala svět v říjnu loňského roku. Sama přiznala, že už léta věděla, že je s ní něco špatně. Blair svůj boj však nevzdává a statečně podstupuje léčbu. Ta je však, jak je vidět, občas velmi náročná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám