Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka této dvanáctileté dívky zemřela pět měsíců po tom, co ji porodila. Dannielynn svou matku sice nepoznala, ale vzdala jí hold tím, že si vzala její klobouk na akci, kde ho před 15 lety měla právě Anna Nicole Smith (†39).

Je dobře, že vynesla jen klobouk a neměla na sobě i něco z matčiny garderoby. Anna Nicole Smith totiž byla slavnou playmate a také je považována za největší zlatokopku všech dob. V roce 1994 si vzala o 62 let staršího a extrémně bohatého ropného magnáta J. Howarda Marshalla, který zemřel jen 13 měsíců po svatbě. Modelka se poté roky soudila s jeho rodinou. Nakonec se krátce po smrti svého syna v roce 2007 předávkovala léky.

To už byla na světě i Dannielynn, kterou vychovává její otec Larry Birkhead. Podívejte se níže na společné fotky otce s dcerou, a když zalistujete šipkou doprava, najdete fotku Larryho a Anny ze stejné akce přesně před 15 lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám