Hlavní obsah
Článek

Po třech letech se rozhodla odejít. Evu Burešovou (30) diváci pravidelně vídali v roli sestřičky Petry Horváthové. Herečka nyní oznámila, že se rozhodla seriál Modrý kód opustit.

„Rozhodnutí bylo rychlé, ale samozřejmě jsem si říkala, že se mi bude stýskat. Je to složité, to víte, opravdu jsem zažila na place spoustu nádherných chvil. Ale Petra neumírá, Petra žije a může se kdykoliv vrátit,“ prozradila Burešová.

Co stojí za jejím odchodem, ale zatím prozradit nechtěla. „Ještě nemůžu prozradit, proč z Modrého kódu vůbec odcházím, ale věřím, že diváci pochopí, proč tomu tak je,“ svěřila Super.cz herečka, která se za tři roky stihla objevit téměř ve 200 dílech.

Loučení s kolegy na place bylo velmi emotivní. „Do poslední chvíle mi to vůbec nedocházelo. Točili jsme od rána a bylo opět hodně prostojů, ale jakmile jsme začali točit můj poslední obraz, nechtělo se mi domů. Když pak přišli všichni na plac a loučili se se mnou, probudil se ve mně strašný stesk. Byla to dlouhá a nádherná doba,“ prozradila nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám