Hlavní obsah
Článek

Po více než měsíci jsou známy výsledky pitvy zpěváka Daniela Nekonečného (†52). Oblíbený showman a zpěvák zemřel 23. března doma v Řeporyjích, kde ho bez známek života našli v úterý 26. března v koupelně. Jeho životní láska Zuzana Kardová (58) měla od začátku jasno. I když řada lidí tvrdila, že Dan neměl daleko k tvrdým drogám, ona sama říkala, že ty za jeho skonem nestály.

A potvrdila to i podrobná pitva. Toxikologický nález byl negativní. Překvapivé zjištění pro bývalou partnerku samozvaného krále rozkoše bylo, že zemřel na závažné onemocnění. „Příčinou byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku," řekla nám Zuzana Kardová.

Dan trpěl epilepsií, na kterou bral léky. O tlaku ale zřejmě vůbec netušil. „Někdy říkal, že má takové ty infarktové stavy, ale přičítal to únavě z vystoupení a také epilepsii, se kterou se léčil. V domě jsem nenašla ani žádné léky na tlak. Nikdy o tom ani nemluvil. Myslím si, že o tom vůbec nevěděl. Kdyby to tak bylo, stejně jako na epilepsii by bral léky a byl by tady stále s námi a rozdával radost,“ dodala pro Blesk jeho životní láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám