Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna. K (59) při léčbě rakoviny prsu pocítila stejně jako všechny ženy nepříjemný doprovodný problém. Nejprve jí po chemoterapii vypadaly vlasy, takže si je musela oholit a pózovala tak i na fotografiích. "A když mi začaly růst, byly neuvěřitelně kudrnaté. Dokázala si s nimi poradit jen moje kadeřnice Petra Měchurová," svěřila Super.cz zpěvačka.

Skoro rok musela Anna K., vlastním jménem Luciana Krecarová, chodit ostříhaná na ježka, než se vlasy opět dostaly do formy a postupně si je nechává zase narůst. "S Luckou barvu i střih děláme pravidelně. Lucka má dobrý vkus a má představu, jak má účes vypadat, což je velmi příjemné, takže hodně konzultujeme a ladíme konečný výsledek. Ať má vlasy krátké nebo dlouhé, důležité je zdraví vlasů a Lucky vlasy jsou kvalitní," míní Petra Měchurová.

Ta je dvorní kadeřnicí řady dalších známých tváří. Ale do velkých změn je nežene. "Nikoho k ničemu nenutím. K větším změnám se dopracováváme většinou postupně. Velkou změnu jsme dělaly loni s Klárou Vytiskovou z kapely Toxique. Šla z dlouhých vlasů do krátkých a účes v krátké variantě má vlastně Klára stále," prozradila na oslavě desátých narozenin svého salonu v klubu SaSaZu, kde proběhla i velká kadeřnická show.

Petra se stará i o účes manželů Gottových, Jitky Schneiderové nebo Matěje Rupperta a všichni ji vychvalují až do nebes. Děsí se jen její plánované mateřské dovolené. Na přelomu dubna a května se totiž Měchurové narodí její druhý potomek. "Ale dlouhou pauzu určitě mít nebudu. Vždyť pracuju na tom, aby jednou můj salon oslavil i sté výročí," směje se Petra Měchurová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám