Hlavní obsah
Článek

Modelka Renata Langmannová (37) žije se svým partnerem, promotérem MMA a moderátorem Ondřejem Novotným, už jedenáct let, čtyři roky jsou manželé. Patří tak rozhodně mezi nejstabilnější páry šoubyznysu. "Je to čím dál lepší," řekla Super.cz Renata.

"Už se občas hádáme, Renča zjistila, že jí to chybí. Tak aby byla spokojená jako každá ženská," řekl Super.cz s úsměvem Ondřej. "Občas to někde zaskřípe, bez toho asi nemůže fungovat dlouhodobý vztah," vysvětlila Langmannová.

První roky byla jako modelka často v zahraničí, když se usadila v Čechách, začal zase cestovat za prací Ondřej. "O to je náš vztah zajímavější, každý rok našeho vztahu je jiný. Pořád se něco děje. Možná to je klíč našeho šťastného vztahu. Pořád něco řešíme, pracovně, nepracovně. Rozhodně se spolu nenudíme," upřesnila Renata na párty módního butiku v centru Prahy.

Jako každá žena svého muže ráda obléká. Už na začátku vztahu musela v jeho šatníku trošku zakročit. "To snad dělá každá ženská svému muži. Dostaneš diamant a ten se musí trošku obrousit do briliantu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám