Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Goldie Hawn (73) je ikonickou hollywoodskou herečkou, málokdy ji však slyšíme mluvit o velmi osobních věcech. Na charitativní akci v New Yorku jí byla udělena cena Change Maker Award za její práci pro Child Mind Institut, který se věnuje mentálnímu zdraví dětí. Během děkovné řeči se tentokrát velmi otevřela.

„Jako dítě jsem trpěla silnými úzkostmi. Myslela jsem, že nás Rusové budou bombardovat. Myslela jsem, že umřu, aniž bych někdy políbila chlapce. Návaly úzkosti se objevily pokaždé, když jsem slyšela sirény,“ prozradila.

Naneštěstí se její psychické problémy po začátku herecké kariéry ještě zhoršily. „Pracovala jsem v televizi a najednou se objevily nevysvětlitelné návaly úzkosti. Nevěděla jsem, proč nebo co je se mnou špatně. Když jsem byla na veřejnosti, chtělo se mi zvracet,“ svěřila herečka.

Těmto příznakům odolávala rok, než se konečně ve věku 21 let rozhodla navštívit lékaře. Terapie spolu s meditacemi jí velmi pomohly. Sama nyní podporuje program pro děti, který zahrnuje meditace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám