Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Pavla Řezníčka mohou mít radost. Herec vzal další nabídku z Novy a přijal roli v Ordinaci v růžové zahradě. Protože to je pěkný a charizmatický chlap, jeho kolegyně jsou z toho nadšené.

„Budeme mít hezký přírůstek do naší linky. Přijde nový milý herec, takže se všechny dámy mohou těšit, já se těším také,“ řekla herečka Michaela Badinková (45), která se spolu s Petrem Rychlým bude s Řezníčkem potkávat na place nejvíc.

„Přijal jsem rád, přišla nabídka, jednání bylo velmi vstřícné a korektní. Těším se. S Petrem Rychlým se mi točí skvěle, Míša Badinková je vynikající, herecké děti jsou hodné, nemám si na co stěžovat,“ řekl nováček.

V ději seriálu zaplní místo po Miroslavu Etzlerovi, který oznámil konec. Jeho příběh však tvůrci zatím neuzavírají. „V dlouhodobém seriálu je vývoj dějových linek a jejich změny přirozeným procesem. Každou sezónu některý z příběhů uzavíráme a nový otvíráme, jiný na čas opouštíme a po čase se k němu vracíme. To je případ i postavy Miroslava Etzlera, doktora Karla Rytíře, kterého určitou dobu neuvidíme, co bude dál, to logicky nemůžu prozradit,“ uvedla kreativní producentka Simona Matásková.

Reklama

Další články

Načítám