Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Robinsonova ostrova, úspěšná modelka Barbora Mudrochová je další kráskou, která se rozhodla pro plastiku prsou. Operaci absolvovala 1. května. "Symbolické a krásně pozitivní datum. Na 1. máje jsem to vážně udělala. Zvětšení ňader, můj velký den," prozradila krásná Barbora.

"Šla jsem do toho a teď mě čeká alespoň měsíční rekonvalescence, protože vážně nehodlám nic podcenit a taky konečně chápu přísloví "pro krásu se musí trpět". Ano. V tomhle případě to opravdu sedí a rozhodně to není nic příjemného, i když musím říct, že se všemi těmi oblbováky se to dá celkem dobře přežít, ale procházka růžovou zahradou to určitě není," přiznává bolest.

Prsa budou velikosti menších trojek. "Vzhledem k mojí štíhlé postavě jsme se s panem doktorem dohodli na 265 mililitrech. Budu mít ergonomické implantáty, které se chovají jako přirozená prsa a jsou umístěna pod svalem, částečně ještě doplněné vlastním tukem, aby bylo docíleno co největší přirozenosti. Dnes mě pustí do domácí péče, vyndali mi drény a cítím se mnohem líp," dodala Bára. Na výsledek si budeme muset ještě počkat.

Reklama

Další články

Načítám