Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blake Lively (36) a Ryan Reynolds (47) patří k nejkrásnějším párům Hollywoodu. Brali se v roce 2012 a mají doposud dvě roztomilé dcerky James (4) a Inez (2). Na newyorské premiéře filmu Pokémon Detective Pikachu na sebe však Blake strhla veškerou pozornost. Poprvé totiž ukázala těhotenské bříško.

V šatech značky Retrofête's Rebecca vypadala kouzelně a oba s Ryanem byli samý úsměv. Ačkoliv bříško už je pořádné, o hereččině třetím těhotenství neměl nikdo ani ponětí. Pár je notoricky známý tím, že si hlídá soukromí a snaží se svým dětem dopřát to nejnormálnější dětství.

„Můj muž a já jsme si zvolili profesi, jejíž vedlejším efektem je, že je náš soukromý život veřejným. Naše děti nemají tu možnost volby, takže jim chceme poskytnout normální dětství, jaké jsme zažili sami,“ svěřila se Blake v minulosti časopisu Marie Claire. Zdá se, že ani tentokrát se nechystají sdílet se světem příliš detailů ohledně dalšího miminka. Na více informací si fanoušci nejspíš budou muset počkat do porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám