Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) nazpíval jednu z nejdojemnějších písní své kariéry. Světlo světa spatřil singl a následný videoklip z pera Richarda Krajča (46) k písni Srdce nehasnou.

V nádherném duetu si společně zazpívali Karel Gott a jeho třináctiletá dcera Charlotte Ella.

„Po dvou pohádkových duetech s Charlottkou pro nás Richard Krajčo napsal první společnou píseň, po které jsem již delší dobu toužil. Nese v sobě emoční hloubku a energii rozpravy mezi otcem a jeho dospívající dcerou. Richard naprosto přesně vystihl sílu myšlenky předat v písni mé dceři pohled na životní situace, které ji mohou také potkat. Jsem hrdý na to, s jakým nasazením a profesionalitou Charlottka píseň nazpívala,“ nechal se slyšet Karel Gott.

Pro Krajča bylo skládání pro Karla Gotta velkou výzvou.

„Nikdy jsem pro nikoho jiného neskládal, a proto jsem se dokonce i trochu bál. Každá píseň je pro mě totiž vždy takový malý klenot a já si říkal, že Karel by si zasloužil jeden takový ,vybroušený‘. A o to jsme se s pokorou všichni pokusili. Vznikla zpověď zralého moudrého muže, táty, který už ví, co se chystá‘. Byl jsem rád, že se Karlovi i Charlottce písnička líbila, a věřím, že se zalíbí i fanouškům. Zazpívali ji totiž nádherně a dali jí velké emoce,“ popsal vznik písničky Richard Krajčo.

Líbí se vám duet Karla Gotta s dcerou Charlottkou?
Ano, je to dojemná píseň, moc se mi líbí
96,3 %
Ne, moc se mi nelíbí
3,7 %
Celkem hlasovalo 3041 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám