Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá zpěvačka Sandra patřila mezi největší hvězdy popmusic a byla tak slavná, že se pro svůj vlastní klid přestěhovala i se svým manželem na Ibizu. Na vrcholu se ale rozhodla pro konec kariéry a dala přednost rodině. Po sedmi letech se vrátila. Nyní přijede do Čech.

"Když se mi narodila dvojčata, okamžitě jsem na sedm let zastavila. Nemohla jsem být matkou dvojčat a zároveň zpívat, nemohla jsem se koncentrovat, to bylo nemožné. Když jim bylo 7 a vše se uklidnilo, řekla jsem si, že začnu opět zpívat. Pomalu jsem se začala vracet," přiznala Sandra, která se kupodivu rodinu rozhodla založit na párty ostrově Ibiza.

"V Německu za mnou každý běhal. Chtěli jsme žít v klidu. To byl důvod, proč jsme na Ibize koupili dům. Uprostřed venkova, nemáme žádné sousedy. Měli jsme tak šanci žít normální život. V létě, když přijíždí hodně turistů, nechodím do města, všichni mě tam také znají," vysvětluje zpěvačka, která překvapivě nikdy nebyla na žádné divoké diskotékové párty.

"Ostrov má krásnou atmosféru. Diskotéky ale nemám ráda. Nikdy jsem na žádné nebyla. Ale je tam velmi hezký venkov. Žít spolu s farmáři je skvělé," dodala Sandra, které se brzy dočkají i její čeští fanoušci. V pražské Lucerně vystoupí 4. října a o den později ve sportovní hale v Příbrami.

Reklama

Další články

Načítám