Hlavní obsah
Článek

Na Prvního máje se Tamara Klusová (36) podělila o opravdu velmi zvláštní fotografii ze svého soukromí. Místo toho, aby se po vzoru ostatních zvěčnila při polibku pod rozkvetlým stromem, sdílela fotku z kuchyně, kterou před několika dny prý úplnou náhodou pořídila její dcera Josefína (5) se slovy, že by chtěla být stejně krásná jako ona, až vyroste. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ovšem na fotce nebyla neupravená, rozcuchaná a jen ve vytahaném triku, z něhož jí vykukuje pozadí.

„Tenhle post o lásce rozhodně je,“ ubezpečila nejprve své fanoušky manželka muzikanta Tomáše Kluse (37). „Myslím si a věřím v to, že aby do našeho života vstoupila láska, která i hory přenáší, musíme mít rádi sebe samotný... A pokud se rádi nemáme, pracovali na tom, aby to tak už nebylo a my v sobě spatřili člověka, kterého upřímně milujeme,“ okomentovala svou „nedokonalou“ fotku. Úvahu pak uzavřela slovy: „Tohle tričko má Tom od začátku našeho vztahu, a my ho nosíme spolu. Cítíme z něj jeden druhého a milujeme ho... A hlavně se milujeme vzájemně a zároveň sebe samotné.“

Zatímco většina fanoušků vzkaz zalitý láskou ocenila, našli se i tací, kteří spíše hodnotili Tamařino pozadí. „Promiň, Tami, píšeš to hrozně dlouhý, takže to nečtu. Ale máš na tý fotce hezkej zadek, takže lajk,“ znělo v jednom z komentářů. „Nevypadá to úplně jako fotka od 5leté dcery a už vůbec ne jako náhodou. Jestli jste potřebovala ukázat zadek a napsat příběh, tak aspoň bez lží,“ rýpla si do ní jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám