Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Michaela Sejnová Dittrichová (26) je šťastnou maminkou. Radost jí už přes dva roky dělá syn Matěj, se kterým se snaží trávit každou minutu. Mnohdy ji chlapeček doprovází i na natáčení primáckého seriálu Modrý kód, ve kterém hraje.

„Občas je to náročnější a musí chodit Matěj se mnou, protože nemám žádnou chůvu. Zvládáme to s manželem a babičkami, ale tím, že on má hrozně rád auta, sanitky a hasiče, tak je na natáčení úplně v pohodě, protože si tam může sednout do sanitky. Zvládáme to myslím velice dobře,“ svěřila herečka, která se loni v létě provdala za jevištního mistra Jiřího Dittricha.

Herečka se rychle po narození syna vrátila do práce, nás zajímalo, zda s manželem ale Matýskovi neplánují pořídit sourozence. „Matýsek byl neplánovaný a já to nechávám osudu, co nám přijde, tak přijde, když ne, tak ne,“ prozradila Míša během prvomájové akce, kam se svým chlapečkem dorazila.

Reklama

Další články

Načítám