Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen několik měsíců po narození prvorozeného Bena se vrátila do práce. Gabrielu Laškovou (34) můžeme pravidelně vídat během hlavní zpravodajské relace na Primě. Držitelka korunky krásy z roku 2013 zvládá skloubit mateřství s prací, a jak sama prozradila, ráda by ještě jeden přírůstek do rodiny.

„Já plánuji sourozence, já bych ráda brzy miminko, ale neříkala jsem to ještě v práci,“ svěřila se smíchem modelka. „Není to tak, že bychom se teď už snažili o druhé, chceme si užít Bena, teď se začal projevovat jako chlapeček, už chodí, má neuvěřitelně krásnou povahu, je s ním sranda a chtěli bychom si užít Beníka a později mu pořídit sourozence,“ prozradila Lašková.

Práci a péči o syna dosud ale zvládá na výbornou. „V práci jsem víceméně deset dnů v měsíci a jsou to odpoledne, takže se to dá zvládnout. Ale jsou samozřejmě dny, kdy to není ani tak prací, ale domácností, dítětem, psem a manželem a nejsou to nejjednodušší dny,“ prozradila brunetka s tím, že ani modeling zatím úplně nepověsila na hřebíček.

„Nedávno jsem jednu přehlídku potvrdila, takže jeden ten závan té minulosti modelingu tam bude občas, ale nevyhledávám to, jsem ráda za práci moderátorky, a především za roli maminky,“ dodala Gábina, která má díky běhání za synem opět své modelkovské míry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám