Hlavní obsah
Článek

Už uplynul rok od chvíle, kdy Michal Kavalčík (48) požádal svou partnerku Zuzanu během romantického letu balónem o ruku. Dvojice spolu již vychovává i několikaměsíčního syna Dejvíka. A tak nás zajímalo, zda už je svatba na pořadu dne a známý herec a moderátor se bude ženit.

„My jsme to plánovali na letošní léto. Říká se do roka a do dne a zrovna nedávno to byl rok od zasnoubení v balónu, no jenomže znáte to. Hodně práce, nejsou volné termíny, potřebujete čerpat dovolenou, takže jsme tomu nechali nějak volný průběh,“ svěřil se pro Super.cz Michal, který stejně jako jeho přítelkyně nestojí o nějakou honosnou veselku.

„Možná to stihneme v srpnu, nebo to necháme na příští léto, protože to chceme venku, chceme to udělat v přírodě, se známýma, žádný hogo fogo. Chceme tam být každý v nějakém tričku a dress code určitě nebude kravata nebo sako, bude to spíš rodinná oslava,“ prozradil Kavalčík na čarodějnickém opékání, na které dorazil spolu s kolegy z muzikálu Trhák.

„Já jsem naposledy něco dával do ohně tak před pěti nebo sedmi lety. Jak je člověk v divadle a večer na Čarodějnice se většinou hrálo, tak jsme to vždy spíš slavili v divadle v klubu,“ svěřil herec s tím, že měl po několika letech volno, takže si den užil nejen s kolegy z divadla, ale také se svou rodinkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám