Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnoho slavných homosexuálů se rozhodlo pořídit si vlastní děti a využili k tomu náhradní matku, podívejte se, kteří to jsou:

Elton John (77) & David Furnish

Tento pár je spolu přes 25 let a do manželství vstoupili ve stejný den, kdy bylo v Británii povolené, tedy 21. prosince 2014. První dítě jim náhradní matka porodila v roce 2010 a poté ještě druhé v roce 2013. Prvorozený se jmenuje Zachary Jackson Levon Furnish-John a druhý syn Elijah Joseph Daniel Furnish-John.

Neil Patrick Harris & David Burtka

Prvně se potkali v roce 2004 a představitel Barneyho ze seriálu Jak jsem poznal tvoji matku řekl: „V jeho přítomnosti jsem se vždy rozkoktal a od první chvíle jsem z něj nemohl odtrhnout oči.“ V roce 2010 jim náhradní matka porodila dvojčata a pár se vzal v Itálii v roce 2014.

Matt Bomer & Simon Halls

Začátek jejich vztahu se odhaduje někdy kolem roku 2000, jelikož herec svou orientaci držel pod pokličkou až do roku 2012. Svého partnera, publicistu Simona Hallse si vzal už v roce 2011. Vychovávají spolu tři syny. První se narodil Kit v roce 2005 a o tři roky později se narodila dvojčata Henry a Walker. Děti jim odnosily náhradní matky.

Ricky Martin & Jwan Yosef

Ricky Martin si pořídil skrze náhradní matku dvojčata Mattea a Valentina už v roce 2008 a až o dva roky později vydal veřejné prohlášení o tom, že je homosexuál. Třetího potomka si pořídil v aktuálním svazku s Yosefem, se kterým se vzali v roce 2018. I jejich dcera Lucía Martin-Yosef se narodila pomocí další náhradní matky.

Perez Hilton

Americký bulvární novinář, blogger a televizní osobnost Mario Armando Lavandeira, jež vystupuje pod jménem Perez Hilton, vychovává tři děti. Všechny mu porodily náhradní matky. Vajíčka na všechny tři děti darovala jen jedna žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám