Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) se kvůli zánětu nervu ocitla v noci na pohotovosti. A to, co zažila, by nepřála ani největšímu nepříteli. Doslova zhrozená je z toho, jak se jedná s lidmi, kteří bojují s velkými bolestmi.

"Zažila jsem šok. Poslední dobou jsem cítila trochu stěhující se bolest a tlak v levé tváři. Nahoře, dole, do spánku... do ucha. Z osmičky, která byla bez nálezu. Při cestě domů mě chytla strašná bolest, k nevydržení. Na dálnici jsem to otočila směr Thomayerova nemocnice. Volám tam a doslova mě poslali do háje, že končí ve 22.30, ať jedu do Spálené ulice," svěřila se svým fanouškům Brožová.

"Volám tam a opilá, arogantní vrátná, ať prý neotravuju a přijedu. Letěla jsem zoufalá, dala bych cokoli, aby mi pomohli od té bolesti. A tam jediná ordinace plná lidí, z nichž polovina přišla na kontrolu. Po dvou hodinách čekání v šílené bolesti konečně na mě přišla řada. Naštěstí se mi díky paní doktorce ulevilo, dala mi injekci, ale další zákroky mě čekají. Nechci tu brečet... Jen lidi, jediná zubní pohotovostní ordinace na celou Prahu a okolí???!!! Byli tam i lidé z Chomutova, Kladna. To je stav našeho zdravotnictví. Platím si soukromé prevence a lékaře, když potřebuji a jdu k lékaři, jen když je to nutné. Platím povinné pojištění jako každý. Toto byl strašlivý zážitek a píšu o tom, abych upozornila a varovala," dodala zděšená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám