Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) kvůli vztahu na dálku s finským fotbalistou Timem Sparvem žije kočovný život. A právě proto, že na akcích je vidět v Praze méně, dává si na svých outfitech pořádně záležet.

"Včera jsem si půjčila od návrhářky tento outfit, dneska už to tak byla velká rychlovka. Jsem celá zakrytá, takže není vidět, že nejsem tak opálená, nemusela jsem nanášet samoopalovací krémy, bylo to rychlejší," usmála se Jitka, kterou si před akcí vzal do parády ještě kadeřník a vizážista.

Vztah na dálku prý zatím zvládá. "Mám uprostřed pokoje rozloženej kufr a ten jen vybaluju a zabaluju podle toho, kam jedu," vysvětluje.

Partner ji v její práci podporuje. Dokonce jí radí, aby víc prodávala své tělo. "On mi tvrdí, že sex prodává. A chodí za mnou a říká mi, že bych to mohla víc vytunit, a měla tak víc fanoušků. Já nejsem taková, že bych se fotila v plavkách, podprsenkách. A prý bych měla," dodala Jitka na párty společenského magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám