Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Andrea Košťálová se bude vdávat. A co nesmí před veselkou rozhodně chybět? Pořádná rozlučka se svobodou. Tu jí připravily její kamarádky v čele s Monikou Leovou (32) a unesly Andreu do španělské Malagy.

Moderátorka ještě na letišti netušila, kam poletí. Oči měla zavázané. "Největší překvápko v životě. V přísně tajné kolaboraci mého nejlepšího nastávajícího mě tři blázni odvezli ráno po hodně poctivé rozlučce na letiště. Holky díky, lepší rozlučku a kamarádky bych si přát nemohla," napsala k cestě Andrea.

Andreu požádal její přítel Martin o ruku loni v květnu. A kdo by čekal, že na nějakém romantickém místě, plete se. Poklekl na sportovním soustředění, které pořádá oddíl, kam oba chodí na kruhový trénink, díky němuž se seznámili. "Před dvěma roky jsme se dali právě na téhle akci dohromady a zamilovali se do sebe," vysvětlila moderátorka Divošek na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám