Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská kuchařská celebrita Gordon Ramsay (52) je otcem celkem pěti dětí, tří dcer a dvou synů. Nejstarší Megan se narodila před jednadvaceti lety, nejmladší Oscar nemá ještě ani měsíc.

Přestože si pátého potomka manželé pořídili tzv. na stará kolena, byl velmi chtěným dítětem. Už před třemi lety byla Tana (44) těhotná, ale potratila. Narození Oscara tak bylo o to radostnější.

Nejen pro rodiče, ale i pro jeho sourozence, z nichž ten jediný stejného pohlaví, bratr Jack, je o 19 let starší a Oscara udrží na dlani. Je to totiž kus chlapa.

Fotku synů sdílel Ramsay a pořídil ji krátce předtím, než Jack podruhé vyběhl na charitativní londýnský maraton. „Jsem tak moc pyšný, že běží už podruhé, a to je mu teprve devatenáct let!“ napsal kuchař. Vedle běhu se Jack věnuje mimo jiné plavání, cyklistice nebo bojovým uměním.

Fotku Ramsay sdílel i na instagramovém účtu Oscara, který mu rodiče založili hnedka po narození. Má necelých 66 tisíc fanoušků.

Vedle zmíněných potomků mají Ramsayovi ještě dcery Matildu (17) a Holly (19), která je Jackovým dvojčetem.

Gordon Ramsay je pyšný na své děti. Na fotce devatenáctiletý Jack a brzy měsíční Oscar

Narodil se do slavné rodiny, takže už má i svůj instagramový účet...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám