Hlavní obsah
Článek

Svatba britského herce Idrise Elby (46) a modelky Sabriny Dhowre (29) byla třídenní společenskou událostí, na niž se sjelo na 150 hostů. Ti nejvznešenější, Harry a Meghan, ale chyběli. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se každým dnem stanou poprvé rodiči a cesta do marockého Marrákeše, kde se Elba a Dhowre vzali, tak nepřipadala v úvahu.

Poslali však dar, jak se sluší a patří. A na populárním herci, jenž zase nechyběl na jejich loňské květnové svatbě, nešetřili. Darovali mu obraz od The Connor Brothers (pseudonym britských umělců Jamese Goldinga a Mikea Snelleho) za asi 208 tisíc Kč. Je na něm žena ve stylu pin-up otočená zády a nápis Why fit in when you were born to stand out - Proč zapadnou, když jste byli zrozeni k tomu vyniknout.

Obraz se stejným motivem, jen s jiným nápisem, podle britských médií Idris Elba a jeho novomanželka dostali od vévody a vévodkyně ze Sussexu

Kanadská modelka je hercovou třetí manželkou. Elba má dvě děti, dceru Isan, která byla jednou z družiček, a syna Winstona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám