Hlavní obsah
Článek

V rádiu sice srší vtipem každý den, po jejich videích se ale v poslední době slehla zem. Teď už je ale komické trio Nikol Štíbrová (37), Veronika Arichteva (37) a Martina Pártlová (44) prý zpět.

Za tvůrčí pauzou stojí především pracovní vytížení aktérek a také mateřství. Od té doby, co se Nikol stala maminkou, ubyly společné pařby, při nichž dříve jejich nejlepší vtipy vznikaly. „Trošičku nás to rozdělilo. Ono nás to ale zase spojí, až holky taky něco vyprdnou,“ vtipkovala Štíbrová, která má doma už téměř dvouletého syna Mathiase.

„Slíbily jsme si, že letos pojedeme zase na vodu. Minulý rok jsme jely Berounku a bylo to tak skvělý, takže si to letos zopakujeme,“ pokračovala a Veronika pak naznačila, že alkohol rozhodně chybět nebude.

Ačkoliv spolu holky fungují už dlouho, tak se zatím prý nehádají a případné neshody berou spíš s nadhledem. „Holky moc nechtějí nic řešit. Já jsem zastánce toho, že pokud se problémy nebudou řešit, tak si budeme to hovno furt válet dál a já jsem vždy ta, která chce vyčistit vzduch,“ prozradila Arichteva. „My jsme takoví hovniválové. Verča to chce vyřešit hned, ale ona to řeší třeba třikrát za sebou ten večer, protože si už nepamatuje, že jsme to jednou řešily,“ naznačovala s úsměvem Nikol.

Reklama

Další články

Načítám