Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nelze ho přehlédnout na ulici ani ve společnosti. Šestadvacetiletý syn bývalého basketbalisty Magica Johnsona EJ, celým jménem Earvin Johnson III, si libuje v extravagantních dámských kouscích, které v kombinaci s jeho statnou postavou budí velkou pozornost.

Na nákupy v Beverly Hills, z nichž pochází úvodní fotka, například zvolil stahovací bundu, která doplňovala kraťasy, a k tomu vysoké kozačky. Na společenské akce zase běžně obléká róby s výstřihy i rozparky, podpatky mu nedělají žádný problém a jeho standardním každodenním doplňkem je kabelka. Samozřejmostí je výrazné líčení, anebo sluneční brýle.

Vášeň pro dámskou módu u něj propukla už v raném dětství. „Pamatuji si, že když mi byly tak 4, možná 5 let, hrál jsem si v matčině šatníku. A také jsem se ptal. Kdo je to? A co je to? A moje máma mi vysvětlovala, že tohle je Chanel a tamto je Versace,“ svěřil.

Stejně tak promluvil o tom, že v jednu dobu přemýšlel o změně pohlaví. Nakonec se však rozhodl ji nepodstoupit. „Necítím, že bych byl ve špatném těle. Myslím, že jsem v takovém, v jakém být mám,“ uvedl s tím, že je „téměř na 100 %“ přesvědčen, že operaci ani v budoucnu nepodstoupí.

V souvislosti s tématem mužů oblékajících dámské šaty zmiňme i starší dítě herečky Charlize Theron, která před pár dny otevřeně promluvila o tom, že je vychovává jako dceru, přestože adoptovala chlapce Jacksona. Jackson si prý už ve svých třech letech sama řekla (herečka o ní hovořila v ženském rodě), že se cítí být holčičkou.

Reklama

Další články

Načítám