Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár týdnů se spekulovalo o tom, zda si Oscarem oceněný herec Rami Malek (42) zahraje v nové bondovce, nyní je to potvrzené.

Detaily natáčení byla oznámeny v jamajské vile GoldenEye (stejnojmenný bondovský film byl natočen v roce 1995), kde žil a stvořil Bonda novinář a námořní důstojník Ian Fleming. Přítomen byl Daniel Craig, který v roli Bonda zůstává a je nejdéle úřadujícím agentem 007.

Roger Moore držel rekord 4 526 dní, které už Daniel překročil desátého dubna tohoto roku. Jeho jméno bylo pro roli oznámeno v roce 2005, takže už nyní je agentem o pět let déle než například Sean Connery. Předchůdcem Craiga byl Pierce Brosnan (70), který se vyjádřil, že po něm už Bond ztratil smysl pro humor a je hlavně akčním hrdinou. Sám byl Bondem 7 let.

Podle očekávání byl potvrzen herec Rami Malek jako nový padouch. Premiéra filmu je naplánovaná na 8. dubna 2020. Natáčení 25. filmu Jamese Bonda už probíhalo v Norsku a bude pokračovat také na Jamajce, ale i v italském městě Matera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám