Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kalila první ligu. Jinak by to zpěvačka Debbi sama o sobě neřekla. Alkohol se jí vymknul z rukou, a tak s ním na několik let sekla. Teď už si občas skleničku vína dá, ale nikdy před koncertem, dokonce ani den před ním.

"To, že jsem tolik pila, souvisí s tím muzikantským okolím. Co si budeme nalhávat, tam je každý den co slavit, a je jedno, jestli je všední den nebo víkend. Bylo to z takového rauše, že je furt dost práce a pořád je nějaká párty. Důvod se hledat nemusel. Nebyla jsem ten typ, že bych doma sedla a něco si dala, ale bylo stále kam chodit. Bylo mi šestnáct, když jsem začala, a v osmnácti jsem se rozbouřila úplně," svěřila nám zpěvačka.

"Myslím, že tak do dvaadvaceti jsme pařila ostošest a bez přestání. Pak jsem si dala dva roky od alkoholu úplně pauzu, kdy jsem si ničeho ani nelokla. No a pak jsem si řekla, že mě občas sklenička vína nezabije. A takhle si to držím pořád," vyprávěla.

"Možná jsem pila i proto, že jsem se dokázala víc odvázat, najednou jsem plynule uměla několik jazyků, neměla žádný ostych. I tu trému občas člověk zapije, taky jsem měla akci nebo koncerty, kdy jsem si říkala, že bych si nejradši dala panáka. Ale už mám navyklé, že když někde zpívám, tak nepiju nikdy nic," dodala.

Zkušenosti, kdy si někdo alkoholem dodá až moc odvahy, samozřejmě z mnoha vystoupení má. "Už se nám stalo mockrát, že nám někdo skočil posílený alkoholem na pódium, přičemž za střízliva by to určitě neudělal. Začali se nám tam i svlékat, naposledy si pamatuju na náměstí v Olomouci, kde bylo zrovna po nějakém fotbalovém zápasu, kdy fanoušek skočil na naši stage a celý se tam obnažil," přidala historku Debbi.

Reklama

Další články

Načítám