Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová královna je zpátky! Fanoušci Madonny (65) se dočkali ochutnávky z její dlouho očekávané desky. Ze zpěvačky už je sice šedesátnice, ale nepřestává provokovat.

Kdo čekal, že se Madonna v pokročilém věku zklidní, mýlil se. Klip k nové písní Medellín je dostatečně kontroverzní, jak už je u zpěvačky zvykem. V písni ji doprovází kolumbijský zpěvák Maluma, jemuž služebně starší kolegyně během natáčení poskytla zajímavý servis. Nejenže se s ním muchlovala v šatech, z nichž jí přetékala ňadra, ale dokonce mu v lascivní scéně olízla palec u nohy.

V klipu s fetišistickým obsahem se Madonna stylizuje do Madame X, což je název jejího 14. studiového alba, které vyjde v polovině června. Deska vznikala v Portugalsku, kam se zpěvačka přestěhovala kvůli svému adoptivnímu synovi. Zatímco David dostal možnost profesionálního fotbalového tréninku, popová diva na jihu Evropy strádala. V Portugalsku se cítila osamělá.

„Neměla jsem v plánu v Lisabonu nahrát desku. Odstěhovala jsem se tam, protože můj syn chtěl být profesionálním fotbalistou. A měla jsem deprese. Stala se ze mě fotbalistova máma,“ řekla Madonna, které do nové desky promítla své emoce.

„Když mi bylo 19 let, říkala jsem si Madame X, takže můj životní příběh se teď zacyklil. Madame X je zpátky a vrací se ke svým kořenům,“ objasnila Madonna název nové desky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám