Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sarah Hyland (28), známá ze seriálu Taková moderní rodinka, byla vždy komunikativní, co se týče jejího zdravotního stavu. Tentokrát však byla na sociálních sítích ještě sdílnější než obvykle. V rámci kampaně pro kosmetickou značku zapózovala polonahá.

„Tahle kampaň je o proměně našich těl a o tom, že často nejsou perfektní. Tyto fotky pro mě vždy budou krásnou vzpomínkou na tuto životní kapitolu, kdy moje vlastní tělo procházelo transformací,“ svěřila se ve svém příspěvku.

Sarah v prosinci prozradila, že má za sebou celkem 16 operací včetně dvou transplantací ledvin. V rozhovoru pro Self dokonce ukázala nespočet jizev, které pokrývají její břicho. První transplantaci podstoupila v roce 2012, ledvinu jí daroval otec, ale v roce 2016 začala opět selhávat. O rok později jí věnoval ledvinu mladší bratr Ian.

Zdravotní problémy měly velký vliv i na hereččino duševní zdraví. Svěřila se dokonce, že pomýšlela na sebevraždu. Dnes je na tom podstatně lépe, i když minulý týden se svěřila s tím, že stále trpí bolestmi.

Reklama

Další články

Načítám