Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Strachová, za svobodna Záhrobská, vypadá rok po porodu skvěle. „Život se mi otočil vzhůru nohama, to asi může potvrdit každá maminka, když se jí narodí dítě. S holčičkou je to úžasné a krásné období,” říká mistryně světa a bronzová olympijská medailistka ve slalomu z Vancouveru z roku 2010.

Bývalá česká alpská lyžařka pověsila profesionální sportovní kariéru na hřebíček přesně před dvěma lety, ale touha po pohybu ji neopustila. „Pomalu se začínám ke sportu vracet. Pohyb byl vždycky součástí mého života,” říká Šárka.

Je tedy pohyb její trik, jak vypadat rok po porodu tak svěže? Dá se říct, že ano. „Člověk se naběhá kolem miminka. Je to asi i o typu člověka a genech. Nedá se říct, že bych pravidelně sportovala, ale chodím hodně ven, jezdím na bruslích, chodíme na procházky, tak to jde samo,” říká bývalá profesionální sportovkyně, která si otevřela vlastní kliniku, kde zúročuje to, co na ni během kariéry pozitivně působilo.

„Dcera je pro mě priorita. Zároveň vedu kliniku celostní terapie, které se snažím věnovat. Někdy je to těžké skloubit dohromady,” prozradila Šárka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám