Hlavní obsah
Článek

Na očekávaný muzikálový hit Čarodějka sotva začaly první zkoušky a producent František Janeček (79) už se s jedním z protagonistů stihl rozloučit. Sbohem řekl Danovi Bartákovi, který měl v muzikálu hrát hlavní mužskou roli Fiyera a také se měl starat o hudební nastudování.

A komu to udělalo největší radost? Rozhodně muzikálovému zpěvákovi Petrovi Ryšavému, se kterým se měl coby Fiyero alternovat. Ryšavý s Bartákem mají dlouhodobé spory. Ještě společně s Honzou Kopečným měli skupinu DPH, která se rozpadla kvůli neshodám.

"Šlo o nějaké finanční vyrovnání, to úplně nedopadlo. Ale důležitá pro nás byla lidská stránka, nedopadla úplně dobře a nedokážeme spolu s Danem fungovat. S Honzou máme novou kapelu, do které dáváme všechno. S Honzou fungujeme dobře, žádné zápory, negativa," řekl Super.cz Ryšavý.

Je rád, že se nebude muset s Danem alternovat. "Pro mě to byla zajímavá zpráva, když mi to produkce řekla. Byli jsme relativně profesionální a přes všechny své neduhy jsme dokázali alespoň prohodit pár slov. Teď tady není, nevím proč, nikdo mi to neřekl," vysvětluje.

"Nikdy jsem to takhle s nikým neměl. Se svými alternacemi jsem řešil věci po dobrém. Ale jsou lidi, kteří spolu v muzikálech nedokážou mluvit a domlouvají se přes produkci. Osobně to nejde. Takhle by to bylo asi s Danem. Teď už ale nic podobného nebude třeba řešit," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám