Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a skladatelka Halsey (29) se svými víc jak třiceti milióny fanoušky na Instagramu sdílí nejen hudební obsah. Nedávno přidala fotku na svá od pohledu bolestivě sedřená záda. Jak ke zranění přišla? Kuriózně.

„Nechoďte lézt na skály nazí. Nebo jo. Jděte,“ napsala ke snímku. Její tetování, které má na zádech, nápis „Nightmare“, v překladu noční můra, je tak velmi příhodné. Kromě zad si zranila také kolena a levý prsteníček na ruce.

Halsey, vlastním jménem Ashley Nicolette Frangipane (umělecké jméno je anagramem křestního), začala svou hudbu nejdřív vkládat na sociální sítě, kde si jí všimli vydavatelé. V roce 2014 podepsala smlouvu s Astralwerks a vydala debutové EP Toom 93. O rok později vyšlo studiové album Badlands, které u publika zaznamenalo velký úspěch. Mimořádného ohlasu se dočkala také díky skupině The Chainsmokers, s níž jako vokalistka spolupracovala na písni Closer.

Zpěvaččino jméno se už několik let pravidelně objevuje v nominacích i při vyhlašování nejrůznějších hudebních cen (Grammy, iHeartRadio Music Awards, Teen Choice Awards, American Music Awards ad.). Na letošních Billboard Music Awards, jejichž vyhlášení proběhne začátkem května, je nominovaná v kategoriích Nejlepší zpěvačka a Top Selling Song (s písní Without Me).

Reklama

Další články

Načítám