Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její sestry Ashley (32) a Mary-Kate Olsen (32) se proslavily jako děti, nejvíce díky seriálu Plný dům, v němž na střídačku hrály malou Michelle, o dva roky mladší Elizabeth Olsen se více než jako dětská herečka prosadila až v dospělosti. Jejím posledním filmem není nic menšího než Avengers: Endgame. I díky výčtu předchozích se dá říct, že své sestry, jejichž kariéra začala brzy stagnovat, až nakonec daly přednost módnímu průmyslu, co do herectví, strčila do kapsy.

Se sestrami si zahrála už v roce 1994 ve filmu Jak byl dobyt Západ a v sérii Adventures of Mary-Kate & Ashley (Dobrodružství Mary-Kate a Ashley). U dětských rolí naštěstí nezůstala a její filmografie se postupně plnila snímky Godzilla, Captail America: Návrat prvního Avengera, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Občanská válka, Wind River, Avengers: Infinity War... Zkrátka samé hollywoodské trháky. Její jméno přitom zatím nepatří k notoricky známým.

Rozhovory dává hlavně pracovní, tedy o filmech. A když už dojde na osobní život, váží slova. Tím se dostáváme zpět k dvojčatům - právě ta jí poradila, aby s novináři hovořila s rozvahou.

„Nestarala jsem se o to, co říkám, protože jsem si říkala, že to stejně nikdo nebude číst. Mary-Kate a Ashley řekly, že i když já nemyslím, že to někdo bude číst, neznamená to, že z toho někdo něco nevytáhne později. ‚Je to součást toho, jak chceš, aby tě lidé vnímali, zařadili tě, kým jsi a co děláš‘, “ svěřila jednu z rad, které od sester dostala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám