Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V manželství Agáty (38) a Jakuba (40) Prachařových to opět skřípe. Do jejich sporu byla zatažena slovenské herečka Diana Mórová (54), již spojování s Jakubem dost překvapilo.

Mórová a Prachař spolu usedli v porotě show Česko Slovensko má talent. Podle sms, kterou obdržela Agáta, k sobě měli mít velice blízko i po natáčení. Jak to ovšem bylo ve skutečnosti, to vědí jen aktéři tohoto příběhu. Samotná skutečnost, že Agáta „udání“ sdílela na sociální síti, je ale důkazem toho, že podobné informace neignoruje.

Porotkyně Talentu vzala zvěsti o nevěře s nadhledem. „Agáta u nás byla, bavily jsme se spolu. Vím, že mají problémy. Říkala jsem jí, že každý člověk zažívá v životě turbulence. Také jsem si to zažila. Oni ještě mají málo roků. Já v jejich věku neměla děti a ani tolik práce za sebou. Ale už jsem věděla, co chci, když jsem se rozešla,“ prozradila Diana pro Extra.cz.

„S Jakubem Prachařem jsem nic neměla ani ve skutečnosti, ani ve virtuálním světě. To, že si rozumíme v práci, svědčí o tom, že nám to v Talentu funguje. Když s někým pracuji a někdo začne přemítat nad tím, jestli jsem s dotyčným neměla románek, vlastně mě to těší. Je fajn, že ze mě něco vyzařuje, že mám nějaké fluidum, ale napřímo vám říkám, že s Jakubem nic nebylo,“ uvedla Mórová vše na pravou míru.

Zároveň rozhádaným manželům udělila radu a promluvila o nevěře v obecné rovině: „Měli by si to mezi sebou domluvit a vyříkat si to kulantně. Když někdo někoho podvádí, udělá to tak, aby se to ta druhá osoba nedozvěděla. A děje se to každému třetímu, ne? Ale když se dva mají rádi, vždy spolu zůstanou. Třetí osobu v tom prostě není třeba hledat. Vztah jim to nezachrání, ani to neurychlí rozchod. Tentokrát by se už buď měli dát do kupy, nebo to vyřešit jinak. Problém je u nich dvou, ne u nikoho jiného.“

Reklama

Další články

Načítám