Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Netají se svým vřelým vztahem ke zvířatům. Alice Bendová (50) žije odmalička obklopená faunou, v dětství byla schopná dojit krávu a kozu, jejichž mléko pila, a dokonce pomáhala odrodit prasátka.

Aktuálně má herečka ve své domácnosti tradiční zvířata, kterými jsou tři pejskové. Občas se jí ale zasteskne po venkovské atmosféře a touží po hospodářských zvířatech.

„Uvažovali jsme o slepičkách. O takových těch adoptovaných. Jedna by se jmenovala třeba

Jarmila, druhá Radka, třetí Zuzka, ale nakonec jsme to zamítli. Časově by to prostě nešlo. No ještě uvidíme, konečné slovo si necháme na později,“ svěřila se nám Alice, která byla ve svém živlu, například když moderovala pořad Farmář hledá ženu.

S hvězdou nové řady seriálu Kameňák jsme se potkali na zahájení výstavy exotických motýlů v trojské botanické zahradě, kde se spolu s Vaškem Noidem Bártou (43), Andreou Kalivodovou (46), Yvettou Blanarovičovou (60) a Danou Batulkovou (66) zhostila role patronky. „Tady jsem prostě nemohla chybět. Milujeme s dětmi trojskou botanickou zahradu, chodíme sem pravidelně,“ prozradila milovnice všeho živého a po chvíli názorně předvedla, že si s obyvateli skleníku rozumí, a navíc je pojí viditelná náklonnost.

„Já jsem příznivkyně všeho živého. Ne, samozřejmě motýly se chovat nechystám, ale moc se mi líbí. Tihle exotičtí jsou opravdu nádherní a vůbec se nebojí přiblížit se k lidem. Jsem tu letos poprvé, ovšem slíbila jsem Aličce a Vašíkovi, že je sem co nejdříve vezmu. Výstava potrvá do 26. května, takže předpokládám, že to nebude jen jednou,“ s úsměvem uvedla Alice Bendová.

Reklama

Další články

Načítám