Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívky balil Václav Noid Bárta (43) prý vždycky na písničky a nikdy nepoužil otřepané klišé, kdy by k tomu využil sbírku motýlů. S tím se nám rocker svěřil během zahájení výstavy exotických motýlů.

„To je ale taky asi klišé. Na základní škole jsem se vždycky naučil nějakou písničku, která byla in. Bavilo mě, jak se pak holky koukají,” prozradil svůj trik, který praktikoval následně i v dospělosti. Svou současnou partnerku Elišku Grabcovou ale žádnou z písní neudolával. „Balil jsem ji, aniž bych to tušil. Sedm let jsme se potkávali v divadle. Když jsme se pak rozešli se svými partnery, tak už mě znala,” prozrazuje Noid.

Byly doby, kdy zpěvák své soukromí servíroval veřejnosti jako na talíři, nyní je zdrženlivější. „Záměrně jsem zvolil takový postup. Nechtěl jsem vykřikovat do světa, že jsme spolu, protože to dělá snad každý. Když jsem s někým tři měsíce, tak to vždycky vypadá jako láska na celý život, pak se s někým po čtvrt roce rozejdeš a jsi za pitomce,” říká Vašek.

Zpěvák prý vidí Elišku jako svou budoucí partnerku. „Stoprocentně spolu plánujeme budoucnost, není nic, co by tomu překáželo,” uvedl. Když se ale řeč stočila kolem svatby, tak začal opatrně volit slova. „Až se to stane, tak vám odpovím,” smál se Vašek Noid Bárta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám