Hlavní obsah
Článek

V pracovní rovině se Václav Noid Bárta (43) věnuje hlavně režírováním videoklipů a přípravami na prosincový autorský koncert.

Novou lokaci pro svůj další videoklip si Bárta vybral právě během návštěvy výstavy exotických motýlů v trojské botanické zahradě. „Už jsme domluveni, teď zbývá doladit pár detailů. Tohle nádherné místo si o to doslova říká,” uvedl zpěvák a jedním dechem dodal: „Strašně moc se na to těším. Botanickou zahradu jsem si prošel a myslím si, že se sem bude hodit nějaká tak trochu romantická skladba. Ještě nemám úplně jasno, pro koho to bude, ale pár tipů mám a chtěl bych, aby v něm vystupovala zpěvačka, která je také taková jemná a něžná. Anebo, že bych zvolil pravý opak? Drsňačku? No uvidím, v každém případě tohle je místo, kterého by byla škoda nevyužít.“

Když zrovna nerežíruje a nezpívá, baví ho pracovat rukama na své zahradě, což by do drsného rockera řekl jen málokdo. „Chystám se letos zase zasadit papriky, rajčata, kukuřici. Prakticky všechno, co se dá přes léto zužitkovat,” říká zpěvák, který se hrabe v hlíně zejména kvůli dceři a partnerce. „Je to pro mě forma relaxace, zároveň jsem rád, že Terezka a Eliška mají dobrou zeleninu,” říká Václav Noid Bárta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám